Bra uppslutning på föreläsningen i Sjömarkenkyrkan

Efter föreläsningen i Sjömarkenkyrkan

Efter föreläsningen i Sjömarkenkyrkan

Kul att föreläsa i en kyrka

Kul att föreläsa i en kyrka

80 st betalande. Jag missade såklart att få en bild på alla samt att få en på mig med folk i bakgrunden.

80 st betalande. Jag missade såklart att få en bild på alla samt att få en på mig med folket i bakgrunden.

Det kom hela 80 betalande på föreläsningen i Sjömarkenkyrkan igår. Fotbollstränaren Torbjörn Nilsson lockade ca 70 personer när han var inbjuden för några månaderna sedan, så det kändes stort (allt är en tävling).

Jag är konfirmerad i samma kyrka, samt har haft skolavslutningar och flera andra aktiviteter där. Så jag valde att göra föreläsningen lite mer personlig än vanligt. Det var också flera i publiken jag kände. Mor och far och en del vänner.

Det var faktiskt lite nervöst. Jag hade t o m lite prestationsångest, vilket jag inte brukar ha när jag pratar på stora företag i Stockholm.

Det gick bra tycker jag. Det är ju såklart upp till publiken att bedöma, men det var många som kom fram efteråt och tackade specifikt för en bra föreläsning och ville snacka, så det kul!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bra uppslutning på föreläsningen i Sjömarkenkyrkan

  1. Stina Wing skriver:

    Ja tack för en mycket trevlig och intressant föreläsning!

Kommentarer är stängda.