Stafettvasan förstasträckan

Idag ska jag åka Stafettvasan för första gången. För Team Taxus. Start kl 07.00. Vi har nummer 916 och jag kör förstasträckan mellan Sälen och Mångsbodarna. Resultat Stafettvasan kommer att komma här.

Jag träffade Jørgen Aukland i tältet igår och han ska också köra. Och min klubbkompis John Enander. De är de enda två jag vet. Sedan är det väl 1497 andra också. Jag tror det brukar vara ca 10-20 elitledsåkare eller motsvarande.

Team Taxus i Stafettvasan

Team Taxus i Stafettvasan

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.