Söndag

Det är tidigt söndag morgon och det har gått några dagar sedan lillebror kom, sex veckor för tidigt. Vi är fortfarande på neonatal, där alla så tidigt födda bebisar hamnar. Det är en del slangar och mycket provtagning, men inget allvarligt. Går allt bra får vi komma hem på onsdag och därefter fortsätta med hemsjukvård ett tag.

Ida sover på sjukhuset varje dag, medan jag inte sover där varje natt. Även om vi har väldigt bra förspänt med barnvakt (TACK!) så vill jag vara med Astrid och Maj också, samt ta hand om lite grejer runtomkring. Som huset. Och det är inte heller lätt att som egenföretagare stänga av precis allt. Tränat har jag däremot inte gjort sedan Vasaloppet. Ska försöka ut och jogga idag.

Denna vecka har Idas syster Åsa med sina två barn varit här några dagar, eftersom de har sportlov. Åsas man Mattias är assisterande tränare för skidskyttelandslaget, så han har såklart fullt upp med VM och håller sig kvar i Östersund där de bor. Det är kul att träffa Åsa och det är underbart att se hur roligt de jämnåriga kusinerna har med varandra.

Här finns en artikel på Visma Ski Classics hemsida där Teemu Virtanen intervjuar mig angående att jag åkte drygt 2 mil med Britta Johansson Norgren under Vasaloppet.

Pro Skiing/Visma Ski Classics. Britta Johansson Norgren Vasaloppet.

Pro Skiing/Visma Ski Classics. Britta Johansson Norgren Vasaloppet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.