Race report Vasaloppet i podden

I väntan på rapport på bloggen kan ni lyssna på hur mitt Vasalopp gick i senaste avsnittet av Lagom Kondition. Jag tror min rapport börjar efter ungefär en timme. Glömde några grejer, men de får komma på bloggen istället. Temat för avsnittet är just hur Niklas och mitt Vasalopp gick. Niklas fick tyvärr bryta i Oxberg.

Rullskidcenter.se och Vitamin Manager sponsrar avsnittet. Just nu får du första leveransen med Vitamin Manager för 25 kr och ytterligare 20 procent rabatt på efterföljande med vår rabattkod ”lagom”.

Dubbel-Hawaii efter sommarens SM på 100 km asfaltslöpning

Dubbel-Hawaii efter sommarens SM på 100 km asfaltslöpning

Apropå rabattkod så ger även “lagom” 180 kr i rabatt på Wickström Coaching om du köper första perioden eller hela året på en gång. Pengarna är tänkt att oavkortat gå till en dubbel-Hawaii, alltså två ananaspizzor på en gång i samband med ett tufft träningspass eller en hård tävling. Bildbevis under året uppmuntras, men är inget tvång.

Anmälan Wickström Coaching
Betalning Wickström Coaching

Anders Gärderud i pod
Nyligen lyssnade jag på ett avsnitt av “Elitpodden – Run hard” med Claes Åkesson och Per Synnerman, som är en av tre ganska nystartade poddar från Runners World (de andra två heter “Jag är löpare” och “RW Featurepodden”).

I avsnitt nr 5 intervjuades Anders Gärderud och jag tyckte det var många riktigt intressanta saker som han sade om löpträning. Lite nördigt kanske, men är du lagt åt det hållet så kan det vara värt att lyssna. Intervjun börjar inte direkt, så det kan bli aktuellt att spola.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.