Jan Josefsson och tillbaks i träning

Janne Josefsson på tåget mellan Stockholm och Göteborg

Janne Josefsson på tåget mellan Stockholm och Göteborg

Jag satt jämte Janne Josefsson på tåget hem från Stockholm i förra veckan. Det var trevligt. Han bodde tidigare i Sjömarken och jag gick i hans son Anders Josefssons parallellklass i nio år (och även i samma klass en kort period). Så vi pratade säkert en timme, han tog sig verkligen tid.

Love Ljungström och jag utanför Ryavallen efter avslutad löptur

Love Ljungström och jag utanför Ryavallen efter avslutad löptur

Janne har i många år jobbat på Uppdrag Granskning. Jag har bara sett två avsnitt av det programmet (då det handlade om längdskidåkning), men jag hörde hans Sommarprogram förra året.

Löpning igår, rullskidor idag
Jag sprang lugnt en halvtimme med Love Ljungström igår.

Tio dagar tog förkylningen. Jag blir nästan alltid sjuk efter Vasan, men nu blev det lite uppskjutet. Förmodligen för att kroppen inte hade tid att vara sjuk när Stig kom och var prematur. När saker och ting hade stabiliserats och jag kunde slappna av lite grann kom sjukdomen. Så är det nog för många.

Idag åkte jag rullskidor en dryg timme i samband med en tekniklektion. I morgon blir det löpning igen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.