Sommarlov för barnen – och frisk

Förra helgen var min kompis Per Forsberg här med sina barn Teodor och Vide. En kanonhelg. Barnen leker fantastiskt bra ihop trots att Per bor i Örebro. En av dagarna tog vi en cykeltur på 18 km hemifrån där även Martin Josefsson och hans son Sixten var med. Astrid och Maj turades om med att cykla och sitta i Charioten.

Förra helgen var min kompis Per Forsberg här med sina barn Teodor och Vide. En kanonhelg. Barnen leker fantastiskt bra ihop trots att Per bor i Örebro och inte ses så ofta. En av dagarna tog vi en cykeltur på 18 km hemifrån där även Martin Josefsson och hans son Sixten var med. Astrid och Maj turades om med att cykla och sitta i Charioten.

Astrid har gått ut förskoleklass. Skolavslutning i torsdags, skolstart 21 aug. 10 veckors sommarlov tack vare att Ida är mammaledig.

Astrid har gått ut förskoleklass. Skolavslutning i torsdags, skolstart 21 aug. 10 veckors sommarlov tack vare att Ida är mammaledig. Härligt.

Hur ska man reagera när ens fru och svärmor köper samma klänningar? Anneli var också med på skolavslutningen som i år var vid Idrottsgården i Sjömarken.

Hur ska man reagera när ens fru och svärmor köper samma klänningar? Annelie var också med på skolavslutningen som i år var vid Idrottsgården i Sjömarken.

Idag vaknade jag upp och kände mig frisk för första gången på åtta dagar. Det blir lugn löpning 20-30 min som träningscomeback.

Första dagarna kände jag mig febrig och sjuk i största allmänhet. Sista dagarna var bara ett symptom kvar: huvudvärk på natten vid kisspaus samt första 10 min på morgonen. I övrigt kände jag mig helt frisk. Men valde att inte träna. Jag brukar inte ha huvudvärk.

Astrid och Maj spenderade sommarlovets tre första nätter i tält. Jag sov med dem den första natten. Det räckte. Jag gillar tält, men sover bättre i en vanlig säng.

Astrid och Maj spenderade sommarlovets tre första nätter i tält. Jag sov med dem den första natten. Det räckte. Jag gillar tält, men sover bättre i en vanlig säng.

Maj och jag studera en bouleträning vid Idrottsgården förra veckan. Imponerande. Pensionärerna spelar inte heller bara. De gör massvis med drills och övningar. Vi såg också Sjömarkens damlag vinna mot Nittorp med 2-0 i helgen.

Maj och jag studerade en bouleträning vid Idrottsgården förra veckan. Imponerande. Pensionärerna spelar inte heller bara. De gör massvis med drills och övningar. Vi såg också Sjömarkens damlag vinna mot Nittorp med 2-0 i helgen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.