Hydria 25 år

Jag hade med mig cykelskor och pulsband så jag fick till träningen igår. Cyklade hem kl 22.15 och fick ta en omväg hem för att skrapa ihop 20 min, som jag försöker träna varje dag.

Jag hade med mig cykelskor och pulsband så jag fick till träningen igår. Cyklade hem i jeans kl 22.15 och fick ta en omväg hem för att skrapa ihop 20 min, som jag försöker träna varje dag. Tryckte på bra i Tullenbacken. Foto: Carl-Johan Sund, som var serviceperson åt Linus Wirén i Ultravasan.

Vi möttes av musikanter vid ankomsten

Vi möttes av musikanter vid ankomsten

Företaget Hydria Group, med verksamheter inom vatten, ventilation, skog och reklam/it, har fyllt 25 år. Det firades igår med en fest med ca 150 gäster, där Martin Josefsson och jag var två av dem.

Riktigt kul med finfest på en torsdag. Många kära återseenden och nya bekantskaper. Och ett bra forum för nätverkande, som det så fint heter. Även om jag oftast jobbar med företag från Göteborg och Stockholm när det kommer till skidevent, föreläsningar och friskvård så har intresset för företag från Borås ökat senaste åren.

Först åkte vi tåg från Borås Öfwre (företaget har kontor i det gamla stationshuset) med ett ånglok längst fram. Det hade kommit från Nässjö. I Fristad stannade tåget och åkte sedan tillbaka. Efteråt var det middag etc på Borås kongresshus och sedan eftersläpp på Borås Öfwre. Martin och jag tackade dock för oss då och drog hem strax efter klockan 22.

Martin Josefsson och jag

Martin Josefsson och jag

Ånglok bid Borås Öfwre, där Hydria Group håller till.

Ånglok bid Borås Öfwre, där Hydria Group håller till.

Tåg från Borås Öfwre

Tåg från Borås Öfwre

Jonas Emilsson jobbade på fritidsgården när jag gick på högstadiet i Sandared. Sedan några veckor tillbaka arbetar han på Aventi, som hade fixat med festen.

Jonas Emilsson jobbade på fritidsgården när jag gick på högstadiet i Sandared. Sedan några veckor tillbaka arbetar han på Aventi, som hade fixat med festen.

Borås kongress

Borås kongress

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.