Sydeuropeisk löpning

Ida tog också en löptur i Cadaques. Löpning Spanien.

Ida tog också en löptur i Cadaques.

Ida, jag och Stig är i Spanien och Frankrike torsdag-tisdag. Min kompis Seth Adams från Alaska-tiden ska gifta sig med sin Faustine. Jag hade inte träffat Seth sedan jag flyttade ifrån USA 2006 tills igår. Det var ett kärt återseende.

Stig och jag i Spanien

Stig och jag i Spanien

Ett dygn tror jag det är det längsta Ida och jag varit ifrån både Astrid och Maj tidigare tror jag. Nu blir det 5 dygn. Men det ska nog gå bra. Det kanske är lätt att säga som förälder, men jag skulle ändå säga att de är ganska enkla att passa. Där är 5 och 7 år och leker bra med varandra. Det blir främst min mor som kommer att ta hand om dem den här gången, med hjälp från andra.

I torsdags kom vi ner tidigt med flyget och åkte till Salvador Dali-muséet i Figueres och åkte sedan till Cadaques. Fint där. Jag sprang en sväng på en vandringsled. Vackert, men lite för stenigt för min smak.

Igår kom vi till Frankrike och stället bröllopet ska vara på. De flesta bor på stället, så det är trevligt. Vi känner inte så många av gästerna, men det ska bli några roliga dagar. Jag hann även med en löptur på 30 min igår. Lyckades “King of the hilla” ett Stravasegment på 1,1 km svagt uppför som 232 personer sprungit.

Idag blir det en ny löptur, nu med ett gäng andra gäster, bl a Jesse Carlström. Han är från Fairbanks och åkte skidor för New Mexico samt Reno på Universitetet, då vi tävlade mot varandra.

Wickström Coaching-tröjan som vi kallar för "rullskida-t-shirt" för att den syns bra i trafiken.

Wickström Coaching-tröjan som vi kallar för “rullskida-t-shirt” för att den syns bra i trafiken.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.