Långpromenad i Göteborg

Att promenera på cykelbanor är enligt mig en dödssynd. Men det var folktomt en söndagskväll så Linnéa ta en bild när jag stod där.

Att promenera på cykelbanor är enligt mig en dödssynd. Men det var folktomt en söndagskväll så Linnéa kunde ta en bild när jag stod där.

Stig är väldigt förtjust i sin mamma och i bröstmjölk. Han är inte speciellt intresserad av annan näring, även om han varje dag äter lite grann av annat. Därför har det inte varit helt lätt för mig att ha honom själv under flera timmar i streck.

Igår gick Ida på Mia Skäringer i Scandinavium med Karoline. Vi fikade först tillsammans på Junggrens på Avenyn där även Linnéa samt Dan och Karin och deras bebis Carl slöt upp. Trevligt! Sedan gick jag en promenad med först barnvagn och sedan bärsele i typ 2 timmar. Jag går sällan så långt. Jag har varit sjuk en vecka, annars hade jag nog sprungit.

Det gick fint. Stig var nöjd för det mesta.

Stig blev ett välkommet tillskott för familjen. Han är inte bara älskad av sina föräldrar. Även Astrid och Maj som är 7 och 5 år är stormförtjust i denna lilla kille, som åtminstone för det mesta sover på natten med undantag från amningspauserna.

Det är en omställning att ha en bebis igen. Precis när man började få lite tid över då Astrid och Maj börjar bli större har man en ny familjemedlem som kräver full uppmärksamhet. Det blir några roliga, jobbiga och spännande år framöver.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.