Smålandsbesök

Igår var jag i Eksjö för att göra en intervju, med lyxen att ha min mor som chaufför.

På vägen dit rekade jag startplats för Sjuhärad ospårat, i närheten av Brunns kyrka utan Ulricehamn. Det verkar mycket lovande. Nu börjar bitar falla på plats. Nummerlappar är beställda och kontakt med Länsstyrelsen etc går fint. Kul att så många är positiva till arrangemanget. Det ser ut att bli ett deltagartak på 25 personer första året.

På vägen hem stannade vi till på Pölder Sport i Nässjö. Jag har varit i gamla butiken en gång. Detta var första gången i nya butiken. Världens största fysiska längdbutik sägs det. Kul att träffa bl a Björn Andersson och Tony Pölder.

Regementet i Eksjö. Ing 2.

Regementet i Eksjö. Ing 2.

Pölder Sport i Nässjö

Pölder Sport i Nässjö

Tony Pölder med sitt bergspris från Evertsberg. En trästånka, som även kan kallas för laggkärl.

Tony Pölder med sitt bergspris från Evertsberg. En trästånka, som även kan kallas för laggkärl.

Pölder Sport i Nässjö

Pölder Sport i Nässjö

Min gamla skotork som jag fick från OBH Nordica för test för typ sju år sedan har gått sönder. Tack för tiden. Nu har vi två nya. Fundera länge på torkskåp, men det kändes som ett lite för stort projekt.

Vår gamla skotork som jag fick från OBH Nordica för test för typ sju år sedan har gått sönder. Tack för tiden. Nu har vi två nya vid källaringången. Funderade länge på torkskåp, men det kändes som ett lite för stort projekt.

Abilica skickade lite styrkepylar för test. Kläbo collection.

Abilica skickade lite styrkepylar för test. Kläbo collection.

Ablica Kläbo collection

Ablica Kläbo collection

Den här typen av gummibandsträning har jag sett en del norska skidåkare köra, men jag har inte provat så mycket själv. Ska bli kul att utforska.

Den här typen av gummibandsträning har jag sett en del norska skidåkare köra, men jag har inte provat så mycket själv. Ska bli kul att utforska.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.