Ny telefon och kul med skidåkning

Vidvinkel på Ida och Åsa

Vidvinkel på Ida och Åsa

Bilderna nedan från nya telefonen iPhone 11. Kul med vidvinkel och lång slutartid i mörker. Stort lyft på inomhusbilder från iPhone X, även om de här bilderna sett som bilder inte direkt är några höjdare. Fotot längst ner är från ett mörkt rum (som ser ljust ut på bilden) med 2 s i slutartid.

I måndags stakade jag 1,5 h i Östersund, där sista halvtimmen bestod av 4 st intervaller på ca 4,5 min med 1 min. Tänkte att jag var tvungen att ta lite grann någon gång inför loppet i Åre på torsdag. De få gånger jag har tagit i lite grann på sistone har det inte varit något vidare tryck. Oavsett riktigt kul med natursnöåkning igen!

Formbesked av Doktor Grenlöv
Kul i a f att jag på det senaste ordentliga intervallpasset i Orsa för drygt tre veckor sedan körde jämnt med Simon Grenlöv, t o m marginellt bättre. Han vann nämligen Götalandspremiären Julkaramellan 21 dec i Tranemo, som var ett arrangemang av Borås GIF och Äspereds IF som blev flyttat från GIF-stugan. Resultat här.

Simon vann före starke ungtuppen Linus Nygren och hela Äspered vill att jag skriver på bloggen att de minsann hade fyra segrar och en andraplats på sju starter.

Hela 137 personer åkte loppet, vilket tangerar antal millimeter regn i Sjuhäradsbygden under december. Imponerande att flera anläggningar fortfarande har åkbara spår här nere.

Från Östersund där vi firar jul med Idas syster Åsa med familj

Från Östersund där vi firar jul med Idas syster Åsa med familj

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ny telefon och kul med skidåkning

  1. Mathias skriver:

    Hyfsat bra utdelning för Äspered 😉🤘
    Nu satsas det vidare på Mora Pinglan nästa helg💪
    God Jul på dig Erik!

Kommentarer är stängda.