Vasaloppslägret i Grövelsjön i full gång

Vi är mitt inne i det årliga Vasaloppslägret i Grövelsjön, där jag jag är ledare. Martin Josefsson är med som sidekick och i bilen upp hade vi även vår vän Linneá Holmstrand och min mor Lena Lindberg, som både är deltagare.

STF Grövelsjön fjällstation är populärt i vinter. Lägret har egentligen 35 platser, men det blev fullt redan då 28 hade bokat in sig, eftersom det inte fanns fler bäddar. Det är de inte vana vid så här års. Nästa år kommer vi låsa upp bäddarna för lägret.

Martin och jag körde en dryg timme när vi kom fram i torsdags. Grövelsjön är verkligen ett paradis. Det infinner sig ett lugnt för mig så fort jag kommer dit. Jag kände mig helt okej i torsdags, men sedan kände jag mig hängig igen. Trist att hälsan inte är bra denna vinter.

Skidåkning med pannlampa när vi kom fram

Skidåkning med pannlampa i Grövelsjön när vi kom fram

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.