Intervju med Oskar Svärd i Visma Ski Classics podcasts Livigno2Levi

Den internationella långloppscupen Visma Ski Classics har sedan i januari en podcast med namnet Livigno2Levi. Det består av race reports från loppen samt intervjuer med legender (minst fem segrar i Visma Ski Classics-lopp).

Jag var med på det första avsnittet efter Kaiser Maximilian Lauf, eftersom jag var expertkommentator i det loppet. Jag kommer också att att göra intervjuer med legender. Först ut är Oskar Svärd. Det är avsnitt nummer 6 och kom ut igår 16 feb. Lyssna gärna!

Visma Ski Classics podcast Livigno2Levi på Podcaster

Visma Ski Classics podcast Livigno2Levi på Spotify

Oskar Svärd framför mig i Vreta Ski Maraton 2018. Foto: Mikael Johansson.

Oskar Svärd framför mig i Vreta Ski Maraton 2018. Foto: Mikael Johansson.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.