Många inställda evenemang i vår

  • 21 mars skulle jag vara expertkommentator i den internationella TV-sändning av Birkebeinerrennet. Det blir inget av det.
  • 28 mars skulle jag ha åkt Nordenskiöldsloppet tillsammans med ett tiotal adepter i Wickström Coaching. Det blir inget av det.
  • 25 april hade jag tänkt att springa det nya loppet Linné Trail Run i Borås. Det lär inte bli något av det. Det lär inte heller bli någon Linnémarsch samma helg (tror de beslutar det idag), som vi annars brukar gå med barnen.
  • 16 maj blir det inget Göteborgsvarv, som jag hade planerat att springa.
  • 30 maj kanske det inte blir något Stockholm Marathon. Jag hade tänkt att springa det loppet i år för första gången. De är partner till podden och Niklas Bergh hade också tänkt att springa.

Men det är ju såklart väldigt, väldigt små förändringar i sammanhanget. Jag nämner det eftersom de är konditionsidrottsrelaterade och det här är en blogg som främst handlar om det. Jag hoppas att allt går så bra som möjligt för individer och samhällen.

Jag tror många kommer att få en tankeställare i samband med det vi går igenom. Man kommer nog att omvärdera vissa saker i tillvaron.

På radio i Borås tidigare i veckan. Puls FM.

På radio i Borås tidigare i veckan. Puls FM. För Kretsloppet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.