Hoka One One Carbon X-invigning

Hoka One One Carbon X

Hoka One One Carbon X

Hoka One One Carbon X

Hoka One One Carbon X

I söndags joggade jag 20 min med barnvagn i mina nya Hoka One One Carbon X. Det var svårt att utvärdera skorna eftersom jag sprang väldigt långsamt pga ömmande vader och hälsenor från fredagens virtuella Göteborgsvarv. Men det är potentiellt mina kommande tävlingsskor som landsvägslopp.

Adepterna i Wickström Coaching har nu rabatt på Hoka-skor och det är lätt för mig att rekommendera skorna eftersom jag själv gillar dem så mycket. Det har senaste åren varit favoriterna bland alla olika märken jag testsprungit.

Jag har aldrig varit så skadefri som när jag använd Hoka-skor (dock ingen garanti för evigt löpande). Mina favoriter bland de jag testsprunigt (kanske kommer jag att lägga till Carbon X där snart):

  • Trail med mycket dämpning (hade bl a i Ultravasan 90): Speedgoat.
  • Asfalt/grus med mycket dämpning: Clifton (hade bl a på Kretsloppet 10 km) eller Napali (hade bl a på SM 100 km landsväg och virtuella Göteborgsvarvet).
  • Trail med lite dämpning: EVO Jawz (hade bl a på Rya Åsar Trail Run 11 km).

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.