Cykeltipspromenad och skejt på Viared

Igår arrangerade Sjömarkens IF en cykeltipspromenad på 13 km. Kul grej. Jag och barnen (Stig i vagnen) och ett par andra familjer var ute i typ 4 timmar. På slutet fick Astrid, Stig och jag köra iväg i förväg för att hinna till Astrids fotbollsmatch, vilket vi lyckades med minimal marginal.

På kvällen skejtade jag knappt 40 min utan vagn. Skönt att komma ut på kvällen. Kan inte minnas senast jag körde skejtrullskidor utan barnvagn. Riktigt kul.

Körde hemifrån upp till Viared och tog ett varv på SM-banan/Höstrullenbanan på Viared. Drygt 6 km med bara 35 höjdmeter (mycket flackt) med 24,3 km/h i snitt. Medelpulsen på 121 skvallrar om att det var på lättrullat (2:or).

Jag kör gärna lätt på skejt och tungt på stakning.

Cykeltipspromenaden gick bl a förbi Hälasjön på Viared

Cykeltipspromenaden gick bl a förbi Hälasjön på Viared

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.