Första rullskidpasset på 2 veckor

Under juli månad genomförs Kretsloppets sjöslag, där du springer runt Byttorpssjön, Pickesjön, Dalsjön och Storsjön med Strava. Som tillägg till det har vi arrangerad fyra träningstävlingar, en för varje sjö. Boråsarna har slutit upp bra trots minimal marknadsföring och superkortvarsel (ca 20-35) vid alla sjöar förutom igår, då endast 5 personer sprang runt Storsjön i regnet. Jättetrevliga små event, tack alla som har kommit!

Under juli månad genomförs Kretsloppets sjöslag, där du springer runt Byttorpssjön, Pickesjön, Dalsjön och Storsjön med Strava. Som tillägg till det har vi arrangerat fyra träningstävlingar, en för varje sjö. Boråsarna har slutit upp bra (ca 20-25 st) trots minimal marknadsföring och superkortvarsel vid alla sjöar förutom igår, då endast fem personer sprang runt Storsjön i regnet. Jättetrevliga små event, tack alla som har kommit!

Förra veckan söndag till fredag var jag själv i Vejbystrand med tre barn, så då bestod träningen främst av barnvagnsjoggar. Denna vecka är vi i Borås och Ida jobbar förmiddagar och jag eftermiddagar. Och så händer det en del på kvällarna. Så även denna vecka har det mest blivit barnvagnsjoggar i träningsdagboken.

Idag gick jag upp tidigt så jag åtminstone hann med 30 min lugn stakning på morgonen (4:or som vanligt) innan Ida drog till jobbet. Det var 13 dagar sedan jag åkte rullskidor senast. Så lång tid vill jag inte att det ska gå mellan passen.

I helgen ska vi till Isaberg med Anna och Niklas Wing med barn. Vi bor en natt utanför Gnosjö då det var fullt på Isaberg. Planen är att gå upp tidigt efter övernattningen så jag kan få en rullskidpass innan familjeaktiviteterna drar igång. En högt ställd målbild på det passet är att testa Gnosjös rullskidbana, samt köra förbi min gamla skidgymnasiekompis Henrik Alm, min gamla skidgymnasietränare Micael Elmblad och min kontorskollega Elin Svenningssons föräldrahem.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.