Lerig läggningslöpning med barnvagn

Läggningslöpning med barnvagn.

Läggningslöpning med barnvagn.

Grusig barnvagnlöpning med Thule Glide 2

Grusig barnvagnlöpning med Thule Glide 2

Smutsig Wickström Coaching-reflexväst

Smutsig Wickström Coaching-reflexväst

Jag stack ut på läggningslöpning igår kväll efter middagen, som in sin tur skedde efter Astrid och Majs gympa. Vi gjorde i ordning Stig för kvällen och så fick han somna i joggingvagnen (som nu är en Thule Glide 2) på min löptur.

Racefox har släppt en betaversion på sin löpapp och jag utvärderar deras guidade pass. Det blev bl a 10 min halvhårt och 5 min hårt. Run Pickesjön. Regn, grusväg och vagn är en grusig kombination. Jag fick duscha med kläderna på efteråt. Men ett fint pass blev det.

53 min, 11,4 km, 4.36-fart och 130 i snittpuls.

8 h 17 min träning förra veckan. Det är bra för att vara mig. Allt över 7 timmar är bra.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.