Dubbelpass två dagar i rad!

Dips med viktväst på 10 kg och 2 st 5 kg-vikter i atletklubben. Då orkade jag dock bara några få reps.

Dips med viktväst på 10 kg och 2 st 5 kg-vikter i atletklubben. Då orkade jag dock bara några få reps.

Te och mackor efter styrkan med Martin Josefsson är fin tradition. Ida, som för tredje gången på lika många veckor körde 10 st 1 min-intervaller på BikeErgen, rensade svamp. Jag fick mjuk sötat bröd av Martin i för tidig födelsedagspresent, vilket jag är oerhört svag för och konsumerar i stora mängder.

Te och mackor efter styrkan med Martin Josefsson är en fin tradition. Ida, som för tredje gången på lika många veckor körde 10 st 1 min-intervaller på BikeErgen, rensade svamp. Jag fick mjuk sötat bröd av Martin i för tidig födelsedagspresent, vilket jag är oerhört svag för och konsumerar i stora mängder.

Igår 17 september fyllde jag 38 år. Ida och barnen hade fixat pannkakstårta till frukost.

Igår 17 september fyllde jag 38 år. Ida och barnen hade fixat pannkakstårta till frukost.

Barnvagnslöpning i short och pannlampa. Älskar att komma ut på stenbrottet själv med vagn med pannlampa. Helt själv i ett stort nät av grusvägar och rejäl utsikt.

Barnvagnslöpning i shorts och pannlampa. Älskar att komma ut på stenbrottet själv med vagn med pannlampa. Helt ensam i ett stort nät av grusvägar och rejäl utsikt.

Plötsligt händer det. Två pass om dagen både i onsdags och torsdags.

Onsdag: Lagtempopasset på SkiErg som jag skrev om i förra inlägget (75 min) samt ett rejält styrkepass med Martin Josefsson (50 min).

Torsdag: Lunchstakning i Sjömarken på gamla Swenor-4:or (50 min) samt läggningslöpning med barnvagn (60 min).

Det är fint med kuperingen i Sjömarken. Jag körde några olika backar och drog ihop över 250 höjdmeter på mindre än 15 km igår. Borde utnyttja terrängen hemma ännu bättre på rullskidor, alltså att hålla sig inom en radie av 2 km. Istället för att åka någon längre runda med start hemifrån.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dubbelpass två dagar i rad!

  1. TB GFK skriver:

    Imponerande med 5km-vikter.

Kommentarer är stängda.