Tävlingspremiär – 5 varv i Skidome på 9.57 min

Virtuellt skidlopp i Skidome. 5 varv.

Virtuellt skidlopp i Skidome. 5 varv.

Stakning i Skidome med gammal nummerlapp

Stakning i Skidome med gammal nummerlapp

Tävlingspremiär igår. 5 varv stakning i Skidome på 9.57 min (ej brantbacken) med en nummerlapp jag hittade i källaren. Från JSM i Älvdalen 2000, där jag genom att bli 29:a på 20 km K individuell start i H17-18 (Daniel Richardsson vann) gjorde mitt dittills livs bästa lopp.

Det brukade bli på JSM:s längsta distans som jag gjorde säsongens bästa lopp. Sedan brukade det vara på NCAA (collegefinalerna) när jag bodde i USA och nu brukar det vara Vasaloppet. Hittills i alla fall. Jag tror egentligen inte så mycket på att det går att göra superstora skillnader med formtoppning sett till träningen. Däremot är det mentala en stor del av formtoppning för att vara i slag på rätt dag. Jag anser att det går att tänka sig i form. Japp, flummigt. Nog om det.

Igår hade jag tre lektioner i Skidome, som jag har ett samarbete med. I morgon och på fredag blir det återigen skidkurser och lektioner i Skidome. Fint att passa på att träna där också.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.