Träningsnarkomanin fortsätter

Efter ca 330 h per år senaste tre åren ser det ut att bli en ökning på typ 100 h i år om inget tokigt händer.

Långstak på gamla Swenor-4:or denna dag. Åkte till Knektås för att ta ett varv runt Borås GIFs nya rullskidbana (och spana in deras två nya padelbanor), men möttes av snö. Lite skakigt utför i övre delen av Tosserydsbacken.

16.4 km/h i snittfart.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Träningsnarkomanin fortsätter

  1. Per Andersson skriver:

    Dom där gamla 4:orna måste ha gått en del nu… i ur och skur antar jag. Du kör ju inte bara stå-och -peta-på-banvall-1-timme-i-solssken-turer precis. Börjar inte gummit blir nerslitet snart? Håller lagren eller har du bytt lager?

    • Erik Wickström skriver:

      Jag har åkt 170 mil rullskidor i år (i ur och skur), i stort sett allt på det paret. Och så ett gäng mil tidigare år. Gummit på 4:or håller ganska länge. Inte bytt något än, men kanske nästa år.

Kommentarer är stängda.