Kretsloppets stafettlopp som filmare

Jag jobbar sedan några år tillbaka med Kretsloppet. Det är ett stadslopp på 10 km i Borås med tusentals deltagare. I år har vi startat Kretsloppscupen där jag själv var med och sprang de två första deltävlingarna: Skogsloppet och Avloppet. Jag gjorde ett bra resultat i båda tycker jag.

Kretsloppets stafettlopp 2021. Eller Kretsloppsstafetten som man kan säga som en förkortning.

Kretsloppets stafettlopp 2021. Eller Kretsloppsstafetten som man kan säga som en förkortning.

Igår var det dags för Kretsloppets stafettlopp. Eftersom det nu är tillåtet med 150 deltagare på motionsarrangemang hade vi 50 lag med tre personer i varje lag.

Det blev en härlig kväll med fint väder och en fantastiskt stämning. Som blev ännu bättre tack vare fint DJ- och speakerjobb av Erik Thiberg.

Första stafetten på länge
Det var många som hade längtat efter att tävla på vanlig sätt igen. En löpstafett är också speciellt. Jag tror Kypestafetten var den senaste i Borås och den var ju inte bara löpning. En riktigt löpstafett har nog inte funnits i Borås på flera decennier. Resultat från Kretsloppets stafettlopp 2021 finns här.

Jag kan egentligen varken filma eller klippa, men jag tycker det är kul att bygga ihop klippen i iMovie och förmedla en känsla. Nedan syns hur det blev igår. 1 min 45 s.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.