Stockholmstur och rabatt på löpskor

SkiErg utomhus med Niklas Bergh

SkiErg utomhus med Niklas Bergh

20 procent rabatt på Craftskor till 17 okt med koden "LagomCraft". Detta är CTM Ultra.

20 procent rabatt på Craftskor till 17 okt med koden “LagomCraft”. Detta är CTM Ultra.

Rullskidsfotning på Värmdö med Lagom Kondition och David från Trumpet.

Rullskidsfotning på Värmdö med Lagom Kondition och David från Trumpet.

Niklas testar breakdance på tartanen i Hemmesta

Niklas testar breakdance på tartanen i Hemmesta

Förra veckan glömde jag mina koner i ett dike utanför Norrköping. Några av konerna har jag haft sedan min första vinter som skidinstruktör 2009/2010, så det finns ett visst affektionsvärde. Lyckligtvis låg de kvar när jag förbi i förrgår.

Förra veckan glömde jag mina koner i ett dike utanför Norrköping. Några av konerna har jag haft sedan min första vinter som skidinstruktör 2009/2010, så det finns ett visst affektionsvärde. Lyckligtvis låg de kvar när jag förbi i förrgår.

  • Missa inte 20 procent rabatt på löpskor från vår Lagom Konditions podpartner Craft med koden ”LagomCraft”. Gäller samtliga skor från Crafts sortimentet förutom CTM Ultra Carbon och Race Rebel. Koden är giltig 12-17 okt på Crafts hemsida. Skorna på bilden är CTM Ultra som Niklas och jag har testat och uppskattar. Dessa väldämpade allroundskor blev trea i herrklassen i Ultravasan 90 i år.
  • Resandet har kommit igång lite grann igen. Förra veckan var jag i Norrköping en av dagarna för att filma en grej med Stephan Wilson. Och så var det partnerträff med Vasaloppet i Skövde tors-fre.
  • Den här veckan ledde jag en träningskväll med skidgång i Hammarbybacken i onsdags (med topptursföretaget Pure) och sedan sov jag hos med podkompis Niklas Bergh på Värmdö. Torsdagsmorgonen ägnade vi åt att filma och foto lite grann för podden. Ska bli kul att se resultatet. Vi fick hjälp av David som Niklas har Trumpet Woolwear med. Trumpet gör ullunderställ.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.