Långpass rullskidor i Äspered

Långpass i Äspered med Kristian Olofsson, Simon Grenlöv och Robert Malmgren.

Långpass i Äspered med Kristian Olofsson, Simon Grenlöv och Robert Malmgren.

Igår åkte jag till Äspered för att köra ett fint långpass med Kristian Olofsson, Simon Grenlöv och Robert Malmgren.

3 h 05 min med ett gäng intervaller sista timmen.

Det är tydligt att jag inte är lika vältränad som förra året. Överkroppen pallar inte långpassen. Måste helt enkelt köra fler pass på 2-3 h på rullskidor. Denna vecka var första rullskidpasset just detta på lördagen. Det håller inte!

Kul att träna med pojkarna igår! Robban och jag på fyror (jag lite starkare än honom) och de andra på treor. Simon och Kristian är i bra form, så de hade kanske kunnat åka ifrån oss även på fyror. Superbra pass oavsett!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.