Juldagslöp med Peder

Löpning på juldagsmorgon med Peder Hallberg

Löpning på juldagsmorgon med Peder Hallberg

Vinterlöpning i Hulebo

Vinterlöpning i Hulebo

Löpning på Paradisvägen

Löpning på Paradisvägen

Efter många barnvagnslöp med Stig så började han för några månader sedan få en ganska ljummen inställning till att ligga där när jag springer. Så när jag springer med Peder Hallberg nuförtiden är det mest utan vagn.

På juldagen joggade vi en timme i snön kring Sjömarken och Sandared. Jag gillar verkligen att springa i snö. Tyvärr blir det sällan eftersom jag åker mest skidor på vintern.

Jag har insett att jag gillar kalluft. Kanske en ganska konstig fäbless och kanske inte den mest hälsosamma, men jag uppskattar verkligen när det blir runt 10-15 minusgrader. Kanske beror det på att jag bodde i inre Alaska i fyra år det det ofta var betydligt kallare än så.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.