Jubileumsvasan – i TV4 med de gamla träskidorna

I Efter fem i TV4 med utrustningen från Jubileumsvasan

I Efter fem i TV4 med utrustningen från Jubileumsvasan

Igår var jag med i direktsändning i TV4 med med utrustning för Jubileumsvasan. Programmet hette Efter fem tror jag, vilket jag aldrig hört talas om tidigare. Mina TV-kunskaper är ganska begränsade. Men de verkar vara ett populärt program för många hörde av sig efteråt.

Tekniken: De ringde på FaceTime och jag stod i vårt garage. Jag bad Martin Josefsson komma förbi och hjälpa till. Han stod och bevakade bakom telefonen, som stod på ett stativ. Vi hade med en fotolampa för bättre ljus och jag hade AirPods i öronen för bättre ljud (köpte i Telia-butiken på vägen hem).

Klippet finns här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.