Seger i Påskarennet bar über edition

Påskarännet bar über edition vid Hestrastugan i Borås

Påskarännet bar über edition vid Hestrastugan i Borås

Årets vackraste bild är tagen, på tolv skidmotionärer utan tröja på ett skidspår.

Jag knep en seger i det prestigefyllda ”Påskarännet bar über edition” skickligt arrangerat av Kristian Olofsson vid Hestrastugan. Det går fortfarande fint att åka skidor i Borås på både Hestra och Borås skidstadion.

Vi körde ett varvlopp på “gamla tusenmetaren”, som är ca 800 meter. Blev man varvad fick man kliva av. Efter ca 50 minuter hade jag varvat alla (råkade stänga av klockan efter 46 min inkl ett mastervarv då jag trodde jag var ikapp Robban men det var visst Andreas). Robban blev tvåa.

Jag har tränat mycket på slutet så jag hade hoppats på bra form och jag tyckte också att det kändes bra. Det var snabbfört. 22,9 km/h i snitt. Stakning.

Svalt med -2 grader utan tröja i starten kl 10.00.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.