Sista chansen att hänga med till lägret på Idre Fjäll

Skidlektion med Wickström Coaching på Idre Fjäll

Skidlektion med Wickström Coaching på Idre Fjäll

Wickström Coaching på läger på Idre Fjäll

Wickström Coaching på läger på Idre Fjäll

Idag 22 augusti börjar en ny träningsperiod med Wickström Coaching, där du som skidåkare bjuds på kunskap och inspiration året runt. Vi har allt från totala nybörjare till de som siktar mot Vasaloppets elitled.

Våra populära läger Idre 17-20 nov (fokus teknik) samt 24-27 nov (fokus träning) är enbart för adepter och sista anmälningsdagen till dessa är 28 augusti. Så vill du åka med på riktigt härliga läger är det dags att gå med i coachingen nu.

Välkommen!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.