Erik Thiberg 40 år idag

Erik Thiberg och jag

Erik Thiberg och jag

Erik Thiberg var speaker på Höstrullen

Erik Thiberg var speaker på Höstrullen

Göteborgsvarvet Virtual Race 21K 2020. Erik Thiberg langar sportdryck till Erik Wickström vid Byttorpssjön i Borås.

Göteborgsvarvet Virtual Race 21K 2020. Erik Thiberg langar sportdryck till vid Byttorpssjön i Borås.

Erik Thiberg i gamla skidskor

Erik Thiberg i gamla skidskor

Erik Thiberg och Erik Wickström från Wickström Coaching på Alliansloppet 2022

Erik Thiberg och Erik Wickström från Wickström Coaching på Alliansloppet 2022

Idag säger vi hipp, hipp, hurra till Erik Thiberg som fyller 40 år.

Erik som bor ca 400 meter från oss i Sjömarken är en av mina bästa vänner och han är också timanställd som medhjälpare i Wickström Coaching. Där är han bl a är fotograf, filmare, klippare, skidinstruktör, speaker på adeptmästerskap etc. Han fixar också allt möjligt annat och hjälper till med allmänna strategier och idéer. Vi arrangerar också Höstmaran ihop.

Det är nästintill omöjligt att hitta en så mångsidig person och kreativ person som på ett bokstavskombinationsmässigt sätt lär sig nya grejer på nolltid genom starkt fokus. Att vi dessutom har väldigt roligt på vägen med samtal om högt och lågt är en ynnest.

Världen skulle troligtvis bli en bättre plats om fler levde som Erik. Han konsumerar inte varor, tjänster och resor i onödan. Denna sparsamhet/hållbarhet är nästan alltid positiv. Men det finns nackdelar, som exempelvis när man sladdar förbi och vill bli bjuden på en drink. Då är utbudet skralt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.