Små äktenskapliga brott på Borås stadsteater

Ida och jag på Utbult Borneby & Co vid kulturhuset i Borås.

Ida och jag på Utbult Borneby & Co vid kulturhuset i Borås.

Jag tror jag har gått på bio en gång sedan jag blev pappa för första gången 2012. Då räknar jag inte barnfilmer. På teaterfronten ser det ungefär liknande ut. Före vi fick barn gick vi och såg en del pjäser, framförallt när vi bodde i Uppsala 2007-2009. Då på Uppsala Stadsteater eller någonstans i Stockholm.

Igår var det dags igen. Ida och jag hade barnvakt och såg “Små äktenskapliga brott” på Borås stadsteater. Jag är ganska svältfödd kultur för vuxna, så kanske är jag inte speciellt kräsen, men jag tyckte verkligen det var en höjdare. Riktigt bra. Två skådespelare och en dialog att älska. Ca 70 min lång. Den hade gärna fått vara längre.

Efteråt satt vi en stund på caféet Utbult Borneby och lyssnade på en singer songwriter i bakgrunden. Bra kväll som gav input och energi för två småbarnsföräldrar!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.