Green screen-premiär

Träningsrummet blev fotostudio med green screen, fotolampor och stativ

Träningsrummet blev fotostudio med green screen, fotolampor och stativ

Idre Fjäll-maraton frågade om jag ville vara med i deras “novemberkalender” på Instagram. Det ville jag.

Efter att besökt Warner Bro’s ställe i London där de spelade in Harry Potter-filmerna, samt ha sett att Stigs dagis använde green screen för några bilder, tog jag mig till Kjell och company och köpte ett grönt lakan.

Sedan tidigare har jag stativ för kamera/mobil och fotolampor. “Studion” fick vara i träningsrummet. Resultatet syns ovan. Till nästa gång behöver lakanet strykas bättre och för att undvika skuggor. Det kan nog också vara värt att släcka lampan bakom lakanet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Green screen-premiär

  1. Bengt skriver:

    Det finns bättre grejer på marknaden
    Min son Andreas Ljungman har bra bakgrunder i sin studio …

Kommentarer är stängda.