Ungdomsläger i Skeikampen med Hestra IF

Fint med fjäll i Skeikampen.

Fint med fjäll i Skeikampen.

Hestra.tåget blev Hestra-högen

Hestra.tåget blev Hestra-högen

Hestra IF i Skeikampen

Hestra IF i Skeikampen

Ungdomsläger med Hestra IF i Skeikampen

Hestra IF i Skeikampen

Min mor och Maj tror jag det är som syns här i Skeikampen.

Min mor Lena och Maj tror jag det är som syns här i Skeikampen.

Syster Ellen och jag höll i lekarna på lördagskvällen.

Syster Ellen och jag höll i lekarna på lördagskvällen.

Denna helgen är Astrid, Maj och jag på ungdomsläger med Hestra IF i Norge. Skeikampen närmare bestämt.

En gång har jag varit här tidigare. Det var i november 2009 när Linus Davidsson och jag var där som instruktörer åt Københavns Skiklub. Det var ett av mina första uppdrag som skidcoach och strax innan jag hoppade av mitt jobb som doktorand i Uppsala och blev egenföretagare på heltid.

Ute på pannlampstur med Martin Josefsson

Ute på pannlampstur med Martin Josefsson

Det var varit kul att se barnens glädje till skidåkning i helgen. Och hur de hittar nya vänner i stugorna.

Jag själv är med som ledare. Det i tillägg till att ha någorlunda koll på två egna barn i två olika stugor samt ansvar för ytterligare ett barn har gjort att jag valt att i princip skippa min egen träning denna helg (förutom ett 30 min-pass med Martin Josefsson).

Men det var ändå planerat att ha en lugn vecka efter 24 h (10 h) i Växjö. Dessutom är det sociala väldigt trevligt för mig i helgen. Hestra IF är fullt med fantastiska människor, barn som vuxna.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.