10 sjukdagar utan träning

22 april gick vi traditionsenligt Linnémarschen med familjen.
22 april gick vi traditionsenligt Linnémarschen med familjen.

Efter tre bra träningsveckor åkte jag på en rejäl förkylning. Senast träningspasset var för tio dagar sedan. Segt, speciellt nu när jag annars har gott på tid till att träna.

Idag tänkte jag köra första passet och det blir inget mindre än “Wickström Coaching 2 h SkiErg Delight“. Ett event med coachingen som framförallt Thiberg har hållit i. Concept2 Sverige kommer med ett antal maskiner till Borås där några adepter kör. Övriga virtuellt genom Zoom och ErgZone.

Det ska bli en kul grej. Min plan var att maxa, men jag får nog köra ett kortare och lugnare pass.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar