Seedningsloppet på stakmaskin

Seedningslopp på SkiErg

Seedningslopp på SkiErg

Seeda dig till Vasaloppet på SkiErg!

Jag har kört SkiErg sedan 2010 och 2020 skickade jag för första gången ett mejl till Vasaloppet och frågade om det gick att få ett lopp på SkiErg seedningsgrundande. Då sade de nej.

Men efter att Thiberg och jag kört “Wickström Coaching 2 h SkiErg Delight” i våras i coachingen så tyckte vi det var så kul att vi testade igen.

Och efter några möten hade vi en plan med Vasaloppet.

Sänds på Vasaloppet.TV
Fredag 11 augusti kl 18.00 genomförs historiens första seedningslopp på stakmaskin. Det är framförallt ett virtuellt lopp för motionärer runtom i Sverige (och världen) som vill testa att dra 90 minuter i en stakmaskin.

Några deltagare kommer att köra på scen vid Cykelvasans mässområde i Lindvallen, där ett filmteam kommer att skapa en rolig och spännande livesändning för Vasaloppet.TV.

I sändningen, där Thiberg är programledare, kan du bl a se förinspelade intervjuer, resultatlista live och intervjuer med “experter”. Och såklart klipp från de som står och drar.

LÄS MER HÄR OCH ANMÄL DIG TILL DETTA UNIKA LOPP

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Seedningsloppet på stakmaskin

  1. Pingback: Seedningsloppet på stakmaskin - Bloggfeed

  2. Martin skriver:

    Jeg som tenkte å bare eta lowcarb, springe og trene litt styrke og rulleski i sommer. Der gikk den planen åt H##%@te! Nå blir det skierg inomhus og å ete seg stor og tung til den andre helgen i august. #2W/kgförled2

    • Erik Wickström skriver:

      Yes, det stämmer att det blir 2 W/kg blir det om du väger 100 kg. Oavsett nuvarande vikt kan man ju unna sig en sommar med många mat- och dryckorgier. Sedan deffa efter 11 augusti.

Kommentarer är stängda.