Vinn startplatser och coachning till Stafettvasan 2024

Stafettvasan. Foto: Vasaloppet.

Stafettvasan. Foto: Vasaloppet.

Vasaloppet har en kampanj där man som arbetsplats kan startplatser till Stafettvasan 2024 samt coaching från mig. Se nedan.

Vasaloppet bidrar till fler friskvårdssatsningar – Sveriges och Dalarnas tröttaste kollegor sökes!

Flera hundra arbetsplatser runt om i landet deltar årligen med lag i Vasaloppets stafettlopp: Vasastafetten med löpning på sommaren och Stafettvasan på skidor på vintern. Många samlar även ihop ett gäng och deltar i individuella lopp. Nu gör Vasaloppet en satsning för att vara med och bidra till ännu fler friska arbetsplatser.

– Det är väldigt roligt och inspirerande att arbetsgivare hjälper sina anställda att vara aktiva genom Vasaloppet. Och vi är jätteglada att vi nu på olika sätt kan vara med och underlätta för dessa satsningar, säger Lena Hermansson, projektledare på Vasaloppet

Fram till sista augusti pågår just nu en kampanj där man kan nominera sin arbetsplats för att bli ”Sveriges friskaste” eller ”Dalarnas friskaste” och vinna startplatser och coachning till Stafettvasan 2024, världens största skidstafett. I rikstävlingens förstapris ingår dessutom både skidutrustning och kläder. Frågan som ställs är ”Har du Sveriges tröttaste kollegor?” respektive: ”Har du Dalarnas tröttaste kollegor?”.

Kollegorna och arbetsplatsen som Vasaloppet söker har en ärlig och uttalad målsättning att vilja minska sin sjukfrånvaro, få starkare medarbetare och är beredda att investera tid och kraft för att nå målet: Stafettvasan 2024.
– De vinnande lagen kommer att få flera träningstillfällen med vår officiella Vasaloppscoach Erik Wikström, så jag är övertygad om att alla deltagare kommer att kunna förbättra sin teknik samtidigt som de såklart lär känna sina kollegor ännu bättre. Det här blir teambuilding de luxe, säger Lena Hermansson.

TÄVLA HÄR

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vinn startplatser och coachning till Stafettvasan 2024

  1. Pingback: Vinn startplatser och coachning till Stafettvasan 2024 - Bloggfeed

Kommentarer är stängda.