Hur är de gröna SkiErg-handtagen?

SkiErg med gröna handtag.

SkiErg med gröna handtag.

Jag får ofta frågan varför jag inte bytt ut de gröna handtagen till SkiErgen. Här är mitt svar:

De gröna handtagen funkar fint för mig.

Innan jag testade nya modellen första gången 2014 skrev faktiskt Concept från USA ett långt mejl till mig och försvarade de gröna handtagen. De var nog rädda att jag skulle totalsåga dem. Jag var också skeptisk innan, men jag tycker att det går bra.

Hade enbart jag kört på SkiErgen skulle jag nog ha bytt till skidhandtag som passar just mig, eftersom det blir lite bättre känsla och lite mer skidlikt.

Men eftersom mina barn ibland kör SkiErg och att jag ibland har lektioner på den och att vi ibland drar 100 m på fester så gillar jag den universella aspekten av de gröna handtagen. Och det går ju snabbare att slänga sig på golvet efter en femtusing om man inte sitter fast i en handrem.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar