Skidgång Schladming 46.55 min i störtloppsbacken

Jag sitter i en stol. Det är tur jag inte står på stolen. Det blev på tok för mycket rödvin till middagen efter att jag firat den fina tiden i Schladming: 46.55 min. Landslaget kör numer inte test hela backen utan istället till ungefär en fjärdedel av backen. Där hade jag en mellantid på 11.57 min. Mathias Fredrikssons personbästa är 12.07 min då han körde bara dit och han har en av landslagets bästa tider. Det kändes lite overkligt att prestera så bra i skidgång. Men det var torrt och fint när jag gick. Och det är vintern som räknas. Men det var riktigt kul i alla fall.

 

Ramsau är vackert

 

Formen känns bra trots att det nästan bara blivit benträning (skejt utan stavar och löpning) denna vecka. Jag seg, men jag fick i alla fall en medelpuls på 165 uppför backen idag. Mycket syra blev det och jag var illamående efteråt. I morgon blir det lugnare.

 

Schladmings slalombacke syns i bakgrunden. Dit är det 15 min bilresa från Ramsau by där vi bor.

 

Jag har förresten blivit kändis. Träningsprogrammet för Vasalöparen Oskar Svärd och jag gjort tillsammans finns på Team Sportias förstasida. Tyvärr har jag inte vunnit Vasaloppet tre gånger, borde fixa det inom sinom tid.

 

Fint folk på glaciären. En Oskar och en Björn.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor. Bokmärk permalänken.

2 svar på Skidgång Schladming 46.55 min i störtloppsbacken

  1. Linus skriver:

    Kungen!

  2. Orestig skriver:

    Du är grym du! Och snyggt foto på ramsau,

Kommentarer är stängda.