Ond ilska och gott självförtroende

Jag kör med Hestra IFs tävlingsdräkt från SportJohan edition 1999 i väntan på Hallbys dress. Hoppas någon klubbledare läser detta.

1h klassiskt + 50 min löpning på glaciären på förmiddagen. 1h 40 min löpning i dalen på eftermiddagen.

Löpning från glaciären mot en topp. Foto: Olle med en kompakt Sony.

Träningsdagarna flyter på fint, men armbågen är fortfarande inte bra. Därför blir det mycket underkroppsträning, vilket gör att det inte går att träna lika mycket. Surt när man är här nere och är tokmotiverad. Jag är orolig att inte kunna börja använda armbågen på ett tag, och det är stakning jag behöver. Shit.

I Ramsau siktar jag på 3,5 h träning per dag, elitåkaren Olle Sjöström ligger på 5h. Olle sover efter lunch, jag jobbar. Livet är orättvist, men det finns kanske större orättvisor i världen än att ha ont i en armbåge och att behöva jobba 3 timmar om dagen när man befinner sig i ett paradis en vecka.

Olle är väldigt snäll och tränar mycket. Från en topp utan top.

Tur i alla fall att självförtroendet är topp. Är jag sjuk- och skadefri och får ett par bra skidor till vintern är jag helt övertygad om att det kommer att gå kanon. Jag gillar inte att hymla med målsättningar och träning. Jag har tränat bra i sommar och i höst och går allt som det ska tror jag på en topp 25-placering på 50 km klassiskt på SM.

I morgon kommer Oskar Svärd, Björn Lind, Martin Larsson och några till. Kowalczyk, Hoffmann, svenska skidskyttelandslaget och Andrus Veerpalu är redan här. Veerpalu åker med nummerlapp i distansfart. Nummer 2.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Skidor. Bokmärk permalänken.

3 svar på Ond ilska och gott självförtroende

  1. eckervad skriver:

    Jag läser..Martin

  2. Niklas skriver:

    Hur många kalorier äter du ca per dag?

Kommentarer är stängda.