Längdskidträff på Intersport i Borås

Din Kondition logga

Idag kommer jag att finnas på plats på Intersport Borås City hela dagen för att informera om min längdskidkurs för vuxna i vinter. Kursen riktar sig både till nybörjare och lite mer erfarna skidåkare som vill lära sig åka med bättre teknik och förbättra sin Vasaloppstid.

Vi kommer att träffas på Borås Skidstadion måndagar i januari och februari. Jag kommer att hjälpa till med vallning inför varje träningstillfälle och medelst videokamera kan vi analysera tekniken. Vi kommer även att träna balans, styrka och snabbhet.

Klart du ska hänga på och förbättra din skidteknik! Det är en smart genväg till att åka snyggare och snabbare i skidspåren. Det är även ett perfekt sätt att motivera sig i sin Vasaloppsträning och träffa likasinnade. Inbjudan finns här.

Sprid gärna detta till intresserade!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor. Bokmärk permalänken.