Underbara IF Hallby SOK

Peter Arnesson siktar på VM-guld i skidorientering i vinter

Peter Arnesson siktar på VM-guld i skidorientering i vinter

Jag är nykär. Inte i Peter Arnesson på bilden bredvid, men jag har fallit pladask för min nya klubb IF Hallby SOK. Oberoende hur det går i helgen är jag så himla glad över att vara på riktigt skidläger igen: trång skidstuga med kläder överallt, havregröt i tokstor gryta, bastu, doft av svettiga underställ (dock inte mina av ull, världens bästa material), massvis med skidmil och riktigt dåliga skämt. Jag har knappt varit med om detta sedan skidgymnasiet, så det är julafton varje dag i 12 dagar.

Stödstrumpor i ull är bra grejer. David Lingfors och Oskar Lund latar sig framför ett Office-avsnitt.

Stödstrumpor i ull är bra grejer. David Lingfors och Oskar Lund latar sig framför ett Office-avsnitt.

Vi i Hallby bor i en stuga i Ramundberget, 8 km från Bruksvallarna: åkarna är David Lingfors (Uppsalabo som orienterar bättre än många), Oskar Lund (skitbra, främst i klassiskt), Peter Arnesson (Sveriges bästa skidorienterare), Emil Ekman (förstaårssenior från Nässjö) och David Erixon (mannen som skidade 2 månader på Kungsleden). Alla är mellan 20 och 30 år och det är ett härligt gäng som jag lär känna bättre och bättre. Med oss har vi tre föräldrar som lagar all mat. Tack för det!

Föräldrarna Lund vilar ibland, men för det mesta skämmer de bort oss med matlagning, diskning och vallning.

Föräldrarna Lund vilar ibland, men för det mesta skämmer de bort oss med matlagning, diskning och vallning.

I går körde vi lite skejtintervaller på lördagens sprintbana. Jag och Marcus Johansson (Ulricehamns IF), som också bor med oss, körde ganska jämnt samtliga 5 intervaller som gick på 3.59 min till 4.03 min (jämnt och bra). David Lingfors, Emil Ekman och Oskar Lund var också med och åkte.

På lördag är det sprint och söndag distanslopp. Jag har inga FIS-punkter och startar därför bland de sista i sprinten och bland de första i distansloppet. För skidnörden finns startlistor här och livesändning här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Underbara IF Hallby SOK

  1. Z skriver:

    Hej! Fan du har dte bra du! Här i BoråsÖÖÖÖÖSSSREEGN,,temp=+3,,, Fredagkväll=testcykel och naturligtvis fredags öl!! Nice med live sändning!! Lycka till!!

  2. Elitbloggen skriver:

    Gött! Njut av snön, här nere i jkpg töar det bort lika fort som det kom.
    Er (näst) största supporter (Martin är värst 😉 ska kolla live sändningen på nätet! Kör hårt gubbar!

Kommentarer är stängda.