Marcialonga 2012 fulltecknad – mot König Ludwig Lauf

Så var det fullt igen. Marcialonga, det 70 km vackra loppen i de italienska alperna, har stängt sin anmälan. Jag vill åka, men eftersom jag knappt kickat igång rullskidsträningen kändes det lite tidigt att surfa runt och anmäla sig till skidlopp.

Sjunde stämpel fick jag i Marcialonga i vintras efter ett helt OK lopp som slutade med en 42:a-plats. I sista backen som är 3 km uppför hade 10:e bästa tid efter att ha stakat hela vägen.

Sjunde stämpeln i Worldloppetpasset fick jag i Marcialonga i vintras efter ett helt OK lopp som slutade med en 42:a-plats. I sista backen som är 3 km uppför hade 10:e bästa tid efter att ha stakat hela vägen.

Mitt utrikiska loppschema för säsongen är Jizerska Padesatka, Marcialonga och König Ludwig Lauf. Om det inte blir Marcialonga är jag inte jätteledsen, jag fick ju njuta av den italienska solen och den underbara Cascata-backen där förra året. Viktigare är König Ludwig Lauf, som jag aldrig åkt tidigare. Idag anmälde jag mig dit och jag ser fram emot att motta min 8:e stämpel i Worldloppetpasset söndagen 5 februari 2012. Anmälningen för Jizerska Padesatka öppnar 1 juli, och då gäller det att vara på bettet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor. Bokmärk permalänken.