En dag i Venedig

Jag förstår inte varför jag blev nekad till Pradabutiken med min outfit: Fivefingersskor (produkttest), Fjällräven zip-off-brallor (Intersportköp), Craftkallingar (produkttest), svenska triathlonförbundets landslagströja (från vintertriathlon-EM).

Jag förstår inte varför jag blev nekad inträde till Pradabutiken med följande outfit: Fivefingersskor (produkttest), Fjällräven zip-off-brallor (Intersport-rea), Craftkallingar (produkttest), svenska triathlonförbundets landslagströja (från vintertriathlon-EM), Casco SX21 sportglasögon (produkttest).

Efter natten på vingården bar det vidare till Venedig, där vi gick omkring hela söndagen. Venedig är en fin stad med massor av mysiga gränder, både på land och i vattenform. Allt känns som en labyrint. Vi promenerade typ fem timmar innan vi drog vidare åt Bergamohållet via en tältnatt med medhavd mat och flög hem dagen efter. Mycket nöjda med powerhelgen!

Efter dessa flummiga inlägg om banala ting återgår nu denna blogg till normalstatus: FOKUS PÅ TRÄNING! Formen är god, mer om det senare.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.