Anmäld till Jizerska Padesatka

Efter målgång i Jizerska Padesatka förra året.

Efter målgång i Jizerska Padesatka förra året.

Nu är jag anmäld till de två internationella långlopp jag ska åka i vinter: König Ludwig Lauf och Jizerska Padesatka. König åker jag för att det blir min 8:e stämpel i Worldloppetpasset. Jizerska åker jag för att Ulricehamns IF arrangerade en mycket trevlig resa dit förra året, och det lär inte bli sämre i år. Dessutom gjorde jag ett mycket bra lopp med min 24:e-plats, före bland annat Daniel Tynell och Jerry Ahrlin.

Anmälan för Jizerska öppnade 1 juli i år. Eftersom både Marcalonga och Vasaloppet är fullbokade ville jag anmäla mig tidigt. Intresset för tävlingarna i Europa är enormt och det gäller att vara på bettet. På förmiddag 1 juli var arrangörens server överbelastad, så många tänkte jag som jag. Men igår kunde jag få igenom min anmälan.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.