Totalt slut – vandra aldrig Vasaloppsleden på två dagar

Erik, Per och Sofia klara med Vasaloppsleden efter 22 tim och 25 min vandring på två dagar.

Erik, Per och Sofia (Ida blev tyvärr sjuk) klara med Vasaloppsleden efter 22 tim och 25 min vandring på två dagar.

Vi sitter i apatiskt tillstånd i Karl-Johan Westbergs lägenhet efter “målgången” på Vasaloppsleden. Innan dess åt vi pizza i stora lass. Jag tog en Hawaii, och sedan en till faktiskt. Två pizzor behövdes.

JAG ÄR VERKLIGEN HELT SLUT. Ett tips till alla varelser på jorden: om ni sprungit extremt lite senaste halvåret (istället mest tränat cykel, rullskidor och styrka), har ett jobb där man sitter framför datorn och aldrig promenerar, SÅ GÅ INTE VASALOPPSLEDEN PÅ TVÅ DAGAR. Det är långt (mer än 90 km) och jag tror aldrig jag känt mig så trött i kroppen. 12 h 15 min fredag och 10 h 10 min lördag satte sina spår. Typ alla muskler under midjan värker och skoskaven är ofantliga.

Jag tänkte mig det här som två vilodagar inför Mörksuggejakten i morgon, men det sket sig ordentligt. Man ska tydligen inte underskatta det där med att gå. The story om vandringen på Vasaloppsleden med bilder kommer om några dagar. Nu ska jag gå och lägga mig, men först ska jag titta om någon säljer ett par fräscha ljumskar eller ett par nya höftböjare på Blocket inför tävlingen i morgon.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Totalt slut – vandra aldrig Vasaloppsleden på två dagar

  1. Joakim Gustafsson skriver:

    Du borde bli röjare där går vi åtta timmar varje dag ibland längre med tio kilo på höger höft och skyddskläder 🙂

Kommentarer är stängda.