I media del 1

För ganska länge sedan blev jag kontaktad av Fitness Magazine, som ville veta vilken musik jag lyssnar på när jag tränar. Jag pluggar i stort sätt enbart i lurarna när jag tränar i Torsbytunneln och inomhus på cykeln, eftersom jag tycker att det är en säkerhetsrisk att ha iFånen eller iPådden på högsta volym vid rullskidande och cyklande på vägarna.

Men jag gav dom i alla fall en låtlista och för ett tag sedan hittade jag tidningen och fann en bild på mig själv. Att Sveriges största fitnesstidning – som gärna har en lättklädd, vältränad och (säkert i många fall) ätstörd tjej på framsidan – frågar om min musiksmak kan vara en av mina största idrottsmeriter.

Fitness Magazine, Vasalöparen i pop-version.

Fitness Magazine, Vasalöparen i pop-version.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på I media del 1

  1. Mattias skriver:

    Fan va nice! Stort!

Kommentarer är stängda.