Danny Hart downhill

Mountainbikesäsongen är slut för min del, men jag hittade nyligen en helt magisk grej på mästerbloggaren Henrik Öijers sida. VM i downhill avgjordes för en dryg vecka sedan och vann gjorde Danny Hart. Videon nedan är den första jag ser i sporten, men den är helt otroligt. Hur kan och vågar killen??? Oerhört medryckande. Och kommentatorernas extas gör inte upplevelsen sämre.

Se, lär och njut!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Danny Hart downhill

 1. Det kan ju vara något utav det sjukaste jag sätt på länge, tala om att vara orädd! Vilken kille!

 2. Oskar skriver:

  Haha…Gött Erik att du förstått hur bra underhållning sånthär är. Vi får ta och dela en flaska rött och kolla igenom mina MTB filmer nån gång….här är en liten teaser

  • Erik Wickström skriver:

   Helt galet vad galna dom är! Det här kommer bli mitt nya intresse, att se på filmer med tokiga “MTB”-cyklister.

   Hur ska jag nu kunna skriva artiklar på dagarna, jag har ju inte ens en chef här hemma som kan säga till mig på skarpen?

   • Oskar skriver:

    Det står alltid på en MTB-rulle på min peti-dator inkopplad till mina peti-högtalare som pumpar ut lite skönt ackompangemang till lite “dirt shreedin”…helt klart värdig motståndare till P1 ;-)…inte det minsta sofistikerat men så jädra soft

Kommentarer är stängda.