Bröllop i Höganäs

Så här såg det ut 1 augusti 2009 efter ett samtal med en präst. Idag är det Erikas tur. Sedan är det bara Åsa kvar i syskonskaran.

Så här såg det ut 1 augusti 2009 efter ett samtal med en präst. Idag är det Erikas tur. Sedan är det bara Åsa kvar i syskonskaran.

Ida och jag åkte till Skåne igår. Både min mor och far har sommarstuga i idylliska Vejbystrand, i Ängelholms kommun nordvästra hörn. Jag hade laddat ett par månader för att köra ett träningspass med den jovialiska Björnstorpskillen Rickard Bergengren, vars föräldrar har sommarställe i grannbyn Torekov. Men tji fick jag, Rickard drog till värmländsk betong med nystartade Ski Team Skåne (hemsidan lanseras inom kort).

Det är Erika (en av Idas två lillasystrar) som ska gifta sig. Med Nille. Han är en fotbollsintresserad helsingborgsbo från Höganäs. Jag vet inte vad som kommer att glädje Nille mest, HIFs guld eller det faktum att han får sätta guld på sin kärastes finger i Höganäs kyrka. Ida och jag ska vara toastmastrar, för tredje gången. Det är lite nervöst, det är en mycket ansvarsfull uppgift. Vi har arbetat en hel del med att prata med kvällens talare, göra festprogram och ordna några lekar. Nu håller vi tummarna att brudparet och gästerna ska få en rolig och trevlig kväll!

Jag har tjuvkikat på menyn och ser att rödvinet är huvudsakligen gjord på en av mina favoritdruvor: zinfandel. Som lite förenklat sagt är USAs svar på italienska primitivo. Jag ska lova Obama att göra mitt bästa för att få fart den amerikanska ekonomin.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Mat och dryck, Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.