Festklädda

20111001-130746.jpg

Nu är det snart dags att övervara vigseln mellan Idas syster Erika och hennes make in spe Nille. Jag sökte dispens hos Ida att få cykla ett par timmar på Hallandsåsen på morgonen och ansökan bifölls.

Det blev en fantastisk tur. När jag grenslade pappas CUBE cyclocross i arla morgonstund kändes den mest som en iskub. Första milen var kall i höstdimman. Men när jag klättrade Hallandsåsens 100 höjdmeter från Margretetorp till Simontorp sprack det upp och solen lyste som den bara kan göra en sådan här kärlekens dag.

Jag cyklade runt och kontemplerade utan pulsklocka och hastighetsmätare när jag passerade stekar-Båstad, Hallandsåstunneln mittpåslag, tidigare Rhoca Gil-fyllda bäckar och helgjobbande bönder. Sedan bar det tillbaks till Vejbystrand. Ibland är det fantastiskt skönt med lugna 2-timmarsturer helt själv utan vetskap om puls, hastighet och sträcka.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Festklädda

  1. Kurre skriver:

    Ja, Vejbystrand är fint
    http://vejbypartiet.blogg.se/

Kommentarer är stängda.