Rickard Bergengren och Casco-Mackan ska slås i BIF-rullen

Sådana här bilder finner man på Rickard Bergrengrens blogg. Och han säger sig vara skidåkare...

Sådana här bilder finner man på Rickard Bergrengrens blogg. Och han säger sig vara skidåkare...

På söndag ska jag stå på mina klassiska tävlingsskidor för första gången på knappt ett år då BIF-rullen 30 km K masstart utanför Lund står på programmet. Det ska bli jätteroligt att tävla igen, men det kommer bli ovant med den höga farten. Jag körde ett par pass i Torsby med 2:or för att vänja mig, annars håller jag mest till på 4:or.

Målet är att slå de ofta finklädda herrarna Rickard Bergengren och Casco-Mackan. Båda dessa män håller jag normalt bakom mig på snö, men Rickard spöade mig i Rollsborullen förra året och Mackan har visat en sjuhelvetes form i år. På söndag avgörs det!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Rickard Bergengren och Casco-Mackan ska slås i BIF-rullen

  1. Mackan skriver:

    Tack för uppmärksamheten Erik.
    Riks stekare ställer jag mig tveksam till, men i hyffsad Rullskid form känner jag mig.
    Vore dock konstigt och dåligt av dig om jag skulle vara före dig i morgon. Det skiljer trots allt 1000 placeringar i vasan, 30 kg och en jävla massa träningstimmar oss emelllan. Kommer dock göra allt för att ge dig en match… 🙂

  2. Kul läsning! Lovar att göra mitt yttersta för att försöka upprepa Rollsbo 2010, om några timmar vet vi hur det gick… 🙂

Kommentarer är stängda.