I Hanna Falks kläder

På lördag inleds skidsäsongen i ett snöfattigt Sverige. Jag ska tydligen åka 15 km skejt på ett kort konstnöspår i Bruksvallarna. Ulricehamns IFs klubbkläder har inte kommit än, så det har känts lite trist att inte kunna visa upp sina rätta färger nu när TV ska vara på plats och allt.

20111110-070754.jpgMen idag i Torsby kom räddningen. Jag fick låna en tävlingsdräkt av landslagsåkaren Hanna Falk, som också tävlar för Ulricehamns IF. Torsbykillarna mobbade mig på lunchen och sade att jag inte skulle kunna fylla ut sprint-Hannas kläder, men så jävla muskelfattig är jag minsann inte.

Tack för lånet Hanna, förutom de fina färgerna är det också en stor skidmerit för mig att åka i dina kläder!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på I Hanna Falks kläder

  1. Hanna Falk skriver:

    Sitter som ett smäck!!! Lycka till på lördag=)

  2. Fredrik skriver:

    Ibland blir du så glad att du ser förståndshandikappad ut. Det är inte menat som ett hån, men det är till stor glädje för mig och säkert många andra. Sen undrar jag vad det var som fick Mora-Nisse att DNF:a i staktestet, jag hade ju satt en slant på honom…

Kommentarer är stängda.